Debrecen


Kalózkendős maci

Apájával



Jajj úgy élvezem én a strandot!!!!



Kipurcant!!



Anyuval


Június elsején Gábornak Debrecenbe kellett utaznia, de igazából 2x fél órás dolga volt, így elkísértük Mackóval.És milyen jól tettük! Jó kis eseménydús napunk volt, sétáltunk a Piac utcában, majd leültünk egy padra nézelődni és tízóraizni míg Gábor tárgyalt. Gergőnek egy hangja nem volt, nézte az ölemből a villamosokat, a sok embert. Külön jó érzés volt hogy minden harmadik arra járó ránk mosolygott. Talán a napsütés tette, vagy a vidéki emberek közvetlensége? Nem tudom, de a végén már ott ragadt a mosoly az én arcomon is.
Ezután átmentünk Hajdúszoboszlóra a strandra, na, az tetszett csak igazán neki! Egész nap pelus nélkül hancúrozott a pokrócon (kétszer le is pisilte) és figyelte a nyüzsit. Bevittük a gyerekmedencébe, ahol végig azzal szórakozott hogy a kezével csapdosta a vizet, közben járt a lába, nagyon édes volt! Tele lett az orrunk, a szánk vízzel, de hősiesen támogattuk ebben a komoly játékban, amibe annyira belefeledkezett, hogy hiába szólongattam, fel sem pillantott, csak koncentrált erősen. Ezután persze jót aludt a kockás pléden.Fagyievés közben kaptuk az sms-t hogy megszületett Szilviék kicsi lánya, Zorka!!!!
Későn értünk haza, nagyon elfáradtunk, Gergőt ágyba dugtuk, és mi is beájultunk egyből. Biztos a kánikula tette és a hosszú utazás, de reggel úgy ébredtünk mint akik lefutották a maratont. És utána még jól össze is verték őket...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése