csak képek

Mivel a keresztcsontom kipurcanása miatt legfőképpen az ágyban fekszem, és Gábor ügyel Gergőre (és mellesleg engem is kiszolgál, mert ő a legcsodásabb férj!!!) ezért olyan nagyon sok mindenről most nem tudok beszámolni. Viszont fotóim vannak, hiszen annyi munkám volt így karácsony előtt, hogy alig győztem. Álljon itt tehát egy kis válogatás az elmúlt hetek kedvenceiből!

Levi baba itt éppen boldog karácsonyt kíván nektek!!! :-)


Bogika, aki nagyon kacéran tud hátrapillantani a vállai fölött;-)De egyébként is egy nagyon kedves kislány, Gergőnek ő volt a kedvence, sokat kergetőztek "munka" után a fehér hátteren! Alig egy hét van köztük!Mint mondottam, Gergő nagyon csipázta Bogi lányt! Pedig ebben a pöttyös ruhában még nem is látta:-)

Ő Fruzsi, aki éppen kedvenc kordozókendőjébe burkolózik. Szereti:-D


Itt pedig anyukája kedvenc sapijában! Pár pillanatig volt csak a fején, szóval gyorsan kellett cselekedni:-)


Itt az én kis szerelmetes Valentinom, aki angyali álmából felébredvén már kapható volt mindenféle mókára;-)És végül, de nem utolsósorban bemutatom Zalánkát, aki januárban lesz egy éves!!! :-) Kis okos fiúcska!

1 megjegyzés:

  1. Ebben a témában te nagyon profis kezdesz lenni !!!
    Sajnálom, hogy én nem kapok e-mailt a bejegyzéseidről, és így ritkán találok ide, de örülök a képeknek. Nekem persze a fekete hátteres tetszik legjobban.
    Puszi, és gyógyulj !

    VálaszTörlés