Szarvason

Lassan öt hónapos Barni, azóta tart a boldog őrület. Emellett 7 hónapja hogy utoljára Gáborral kettesben voltunk pár napot, és tudtunk pihenni kicsit. Kettesben most sem voltunk, de mivel Gergő annyira imád Szolnokon lenni, "leadtuk" 2 napra a mamájához, és Szarvas felé vettük az irányt. Úgy gondoltuk hogy Barnival nem lesz sok gond, hiszen nagyjából ott marad ahová tesszük, és viszonylag egyszerűen működik. Ha ölben és velünk lehet, olyan mint egy kis angyal. Így is volt. Gergő pedig remekül érezte magát, friss levegővel és élményekkel feltöltve kaptuk vissza :-) De persze nagyon hiányzott....Ha nem pihenni akartunk volna akkor őt is visszük, de most egy kis relaxra, töltődésre vágytunk, ő pedig egy nehezen kezelhető energiabomba.

Első óra. Barni aludt a babakocsiban, mi pedig sütkéreztünk a gyönyörű őszi napsütésben a medence partján. Csodás volt, felért egy délutáni alvással.

Felébredt a makimajom :-)

Ez pedig már a szarvasi arborétum, ahol egy jót sétáltunk, meg vettük anyának pár gazt a kertbe:-) Nem, nem vagyok durcás,csak bágyadt, és azt hittem Gábor épp csak állítgatja a gépet, és nem fotóz.

Barnus megéhezett, leültem egy padra hogy szopizhasson. Erre az uram nekilátott kattintgatni. Ha nem csinált 50 expót akkor egyet sem. Az első kockán még mosolyogtam, meg az utolsón is. Hogy közte mi volt? Vállalhatatlan. De nektek megmutatom :-)

A kíváncsi páva

Ez pedig már az Erzsébet liget, ahol Barni aludt, Gábor meg dolgozott kicsit.

Irány a wellness részleg! Zalánkától örököltük ezt a cuki fürdőköpenyt, be is avattuk. Zabálnivaló volt benne!

Megyünk fürdeni!
A pezsgőfürdőzésről nem készült kép, de annyira élvezte hogy csuda. Nem sikongatva és kacagva ahogy Gergő tette pont ennyi idősen élete első medencézésekor, hanem csendben, ernyedten. Lógott a karomban, békésen nézelődött, édes volt.

Utána sziesztáztunk

Meg játszottunk

És beszélgettünk

Nagyon finomakat ettünk!! 2x volt olyan hogy nem tudtuk befejezni a vacsorát mert a desszertnél elfogyott a türelme a fiatalúrnak, így amíg egyikünk sétált vele a másik gyorsan bekapta a maradékot, de összességében tényleg majdnem olyan volt mintha kettesben lettünk volna :-)

Macikánk ezalatt nagyon jó kisfiú volt. Míg mi áztunk, ettünk, aludtunk, pihentünk,addig ő kecskézett, szüreti felvonult, táncolt a mulatságban, játszóterezett, vendégségben volt, és pörgött mint a búgócsiga. Miután megérkeztünk érte, el akartuk vinni repülőket nézni, de sajnos zárva volt a kiállítás. Na majd máskor.

És végre együtt a család. Azért ez így kerek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése