Hernyók

Éjszaka csak fekve szoptatok. Elsősorban azért mert közben rendszerint elalszom. Meg egyébként is. Eddig semmi gond nem volt, oldalamra feküdtem felhúzott térdekkel (ahogy ezt az emberek ilyenkor teszik) Barni pedig belekuporodott a térdem és törzsem által közrezárt résbe, és béke volt. Eddig. Most viszont hernyót játszik. Ahogy a talpa a combomhoz ér, ő kirúgja magát, és mire kinyitom a szemem, már egy másik szempár pislog rám a sötétben. Ez nagyon aranyos is lehetne, hiszen az orrunk összeér, ő vigyorog, de a táplálkozást jelentősen megnehezíti, tekintve hogy nem vagyok egy kérődző fajta, így szájból szájba nem megy nekem....Szóval beszállok a játékba, hernyózom én is,és újra cici kerül a buksihoz. Ez addig megy így, míg egyikünk feje nem koppan a falon. Méretemnél fogva általában én szoktam először odaérni. Akkor aztán alvókukac, párna, gyerek, takaró felnyalábol, és visszamászunk az ágy közepére. Ha szerencsém van elalszik mielőtt újra kukac akarna lenni:-)
Azért ha van valakinek ötlete arra vonatkozóan hogy hogyan lehet pálcikaként kifeszülve, nyújtott lábakkal kényelmesen oldalt feküdni, akkor az szóljon nekem:-)

1 megjegyzés:

  1. :))) ez nálunk is pont így megy... A Márkusz már hónapok óta leér a lábamig (na nem azért, mert akkora gyerek :p), de csak pár hete rúgja el magát.

    VálaszTörlés