Adventi napok

Szolnokon mindig vannak önként vállalkozók akik szívesen dajkálják Barnust!
pl Timikém :-)

Vagy Péter öcsém:-)

Kicsi fiacskánk már nagyon ügyes! 1-2 hét alatt eljutott a fekvőtámaszból négykézlábra, sőt

Ha párnákra fektetjük már magától felül, nem is akárhogyan, ilyen szép peckesen. És ha egy játékért előre kell nyúlni, hát megteszi, és simán visszahúzza magát. Szeretne többet csücsülni, de egyelőre nem sokat hagyjuk neki, korainak tartom:-) Pedig sokkal jobban elvan ilyenkor, még akkor sem sír ha kimegyek a szobából. Már alig várom hogy teljesen magától felüljön, szerintem akkor új idők jönnek majd!

Anyukám ilyen gyönyörűséges jászolt készített csupa természetes anyagból!!

Az első közös fürdés! Barni magán kívül csapkodott a kezével, Gergő meg elnézően mosolygott rajta, majd amikor meglátta hogy Barni fején vízcseppek csillognak, gyorsan leöntötte egy pohár vízzel is, csak a biztonság kedvéért:-)

Ez pedig a mai utunk a baptisták felé. Egy cipősdoboznyi ajándékot válogattunk össze használt és új játékokból, szépen becsomagoltuk, és leadtuk a Westendnél. Adni a legeslegjobb érzés a világon. Bevallom, nekem már a csomagolásnál könny szökött a szemembe, ahogy elképzeltem hogy egy szegény családba született 2-3 éves kisfiú izgatottan bontja ki a papírból és mennyire örül majd a játékoknak. Hétfőn még lehet ajándékot leadni, aki még nem tette, még pótolhatja, rajta hát!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése