7 hónapos, 2 éves

Telik az idő. Szokásos számvetésem következik, elnézést ha unalmas lenne, de attól félek 10 év múlva már nem fogok ezekre emlékezni.
Barnikánk elérte a 8 kilót, bárhová ültetem 45 fokban kitámasztva, ő felül, és úgy nézelődik, gyönyörű egyenes háttal. Persze én nyomnám vissza hogy várni kéne még ezzel, de ő az erősebb. Négykézláb lett a fekvőtámaszból, és ezzel együtt jött a popórázás ideje is, nagyon cukin nyomja:-) Foga még mindig nincs egy darab sem, de ugye a bátyus is 9 hós volt mire megjelent az alsó kettő. Barni rettentő bújós, hízelkedős, sokak szerint szemmel láthatóan szerelmes belém. És ezt én is így érzem. Egyre huncutabb, kíváncsi, és nagyon mozgékony.

Gergőkénk 14,5 kg, 4 foga még mindig várat magára, a többi a helyén van. A beszéd még csak szavakban megy, mondatokkal még nem próbálkozik, csak néha. De sebaj mert így is remekül lehet vele beszélgetni. Még mindig nem türelmes :-) És még mindig ki kell érdemelni a közeledést és puszikat. Ha olyanja van akkor viszont tud bújni nagyon:-) Utál körmöt és hajat vágni, fogat mosni, enni viszont még mindig szeret. A szőke hercegem:-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése