BUÉK


Boldog új évet mindenkinek!!
Ma már 2011 van. Jók ennek a számnak a rezgései. A kínaiak szerint nemsokára indul a Nyúl éve, ami bár mozgalmas lesz,mégis alapvetően pozitív. Gábornak a kibontakozás éve lesz, nekem a lezárásé, ha számmisztikailag vizsgáljuk....meglátjuk.
Tegnap beszélgettünk Gáborral kicsit az elmúlt évünkről. Nagyon gyors volt. Január 6-án megtörtént a baleset, onnantól fél év aggodalom, felépülés anyukám részéről, majd Etuka halála, utána apu állapotának romlása.....sok szomorúság, rengeteg ingázás. De persze ott a másik oldal. Az egyre növekvő pici élet bennem, majd a gyönyörű májusi nap, Barnus születése, a két kicsi fiú ismerkedése, összekovácsolódása, és hát ebben az évben tanult meg Gergőke járni, egyedül enni, pohárból inni, kismotorozni,szavakat mondani, és rengeteg csak nekünk fontos apróságot meglépni, és ez volt az első négyesben töltött karácsonyunk is, és tesóm is megtalálta a szerelmet. Szóval volt itt minden. Jövőre több jót szeretnék és kevesebb rosszat. Fogadkozni azért fogadkoztunk, vagyis inkább terveztünk:
-Megfogadtuk hogy soha nem veszünk föl hitelt!
-Van egy "Z" tervünk arra az esetre ha borulna minden, csődbe mennénk, elvinné az ár a házunkat és hasonlók. E terv megvalósításának költségét elkülönítjük egy számlára amihez nem nyúlunk hozzá, csak ha "A" terv, "B" terv és.... "M" terv befuccsol.
-Harmadik gyerek érkezése kb 3-4 év múlva várható.
-Barni kezd egy kicsit leválni rólam, így 7 hónap után kicsit elkezdek magammal is foglalkozni, illetve Gáborral kettesben megpróbálunk több ( a semmihez képest a pici is több) időt tölteni.
Valahogy így:-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése