Hétköznapok

Egy zsebkendőt lobogtattunk neki, majd elengedtük, felkapta a szél, és lám, a legegyszerűbb játékok sokszor a legjobbak!

K.Zoltán barátunktól hatalmas őzlábgombákat kaptunk. És még nem is ez volt a legnagyobb azok közül amiket kirántottam....csak hát izé....hamar elfogyott

Rend a lelke mindennek. Kicsi gyermekünk igen precíz. Ajtó, fiók nyitva, autók keszén meg kuszán nem maradhatnak

Szolnokon van egy csiga lelőhelyünk. Egy napsütötte téglakerítés telis teli van velük. Ezt is ott találtuk :-)

Csigaszedés után hazafelé. Nem, nem az új szomszédainkat látjátok, és nem is a régen látott rokonokat, őket egyszerűen az utcán szedte fel a fiam. Tetszett neki a kislány és csatlakozott:-))))

Hiszti a tescóban. Folyton tolni akarja a bevásárlókocsit (és tulajdonképpen mindent amit tolni lehet) viszont azt annyira nehéz irányítani, hogy minduntalan nekitolja valaminek, és dührohamot kap ha nem akar arra menni amerre ő szeretné. Mondjuk ettől én is...Szóval kitaláltuk, hogy beletesszük egy ilyen cuki kisautóba, és akkor ő majd ottan remekül ellesz, mi pedig nyugodtan vásárolunk. Nem így történt. Egy ideig küzdöttünk, de kimászott. Végül jött a kocsitolás, a soron következő hiszti, így a (kapálózó, ordító) gyermek Gábor hóna alatt távozott az épületből. Ezt már nem volt humorom lefényképezni:-)


Kicsi mosolygósom
Kicsi apához bújósom

Barnival már nem lehet leülni úgy hogy az ölünkben van, mert kinyomja magát és áll. Nagyon korai lenne még eme tudományt tökélyre vinni, de néha azért hagyom neki.

Dédiék kertjében almát szüreteltünk. Volt aki csak evett belőle:-)

Szomszéd Imike megint nálunk járt

Régi barátok, Judit és Szilvi. Judit egyenesen az angyalok városából érkezett, ugyanis 15 éve Amerikában él, Szilvi pedig magával hozta kislányát, Zorkát.


Ő Zorka, hát nem gyönyörű?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése