Szolnoki hétvége

      Szinte mindennapos program a Ferenc hegyen való sétálás, motorozás, labdázás

Nem akartam őket ikreknek öltöztetni, de egy kedves barátnőnktől kaptunk egy jelentősebb árengedményt a Cundába, és csak egyforma volt a méretükben (aznap egyébként is akció volt, kipakolták a boltot mire megérkeztünk) a cipő pedig azért egyforma, mert amikor a kisebbiket Gergő kinőtte, szeretett volna ugyanolyat, így Barni az előzőt megörökölte, ő meg megkapta a két számmal nagyobbat:-) A nadrágjuk véletlenül volt egyforma:-)


A múltkor eljöttek velem bevásárolni, és választhattak egy csomag kekszet :-) már a padon nekiláttak.

 Tesókám 23 éves lett, Gábornak pedig névnapja volt,így lementünk Szolnokra hétvégén ünnepelni, együtt lenni. Gyönyörű időnk volt. Gergő elkezdett locsolni szombaton.....
 Vacsi a fiúkkal
 Anya nem hivatalosan lezárt,és egyre szebben zöldellő, virágzó kertje mögött van egy hatalmas földterület. El akarta adni, de most Gáborral lebeszéltük. Terveztünk, álmodoztunk, egymás szavába vágva képzelegtünk, és végül kitaláltuk mihez kezdünk ezzel a kihasználatlan területtel. Ha meglesz rá a pénz, elmesélem, addig titok:-)
 Addig is elbóklásztak a kölykök rajta, csigákat gyűjtöttek, rúgták a port.
 Vagy csak ücsörögtek, meditáltak, élvezték a napsütést:-)

 Bóklászás után kötelező volt a cipő kirázása.

 És Gergő folytatta a locsolást.....

Minden tövet alaposan megitatott....

 Elvétve Barninak is kölcsön adta a kannát.

Az új házban még nincsenek ágyak a mi szobánkban .Így mindenféle szivacsokon, matracokon alszunk mikor ott vagyunk. Annyira szeretjük ezt az egy kupacban alvást, kicsit olyan nosztalgikus tábori hangulata van, és az egész úgy ahogy van, nagyon bensőséges:-) Mondtam is anyának, hogy ne vegyen mást oda, maradjanak csak a matracok egy rakáson.

Barnus igazi társasági kisember. Még enni is úgy szeret ha valaki megosztja vele az övét. Más szendvicse mindig finomabb:-)

Csidabida told ki szarvadat:-)

Barni kicsit túletette a szomszéd tyúkjait:-)

Még mindig a motor a kedvenc!

Nem találtuk az ablakra szerelhető árnyékolót....megoldotta:-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése