9hó, 26hó

Nőnek mint a gomba. És szeretik egymás társaságát. Én meg az övékét:-) Néha veszekednek egy autón vagy vonaton, de Gergő jó üzletember, valamit majdnem mindig az öccse kezébe nyom amikor elvesz tőle egy játékot.



Barnus már 79cm, de még mindig csak 8,5 kg, nyúlik inkább. Foga még mindig nincs.Egy hónapja már hogy a tapsi szó hallatán tapsolni kezd, és egy hete megtanult pápát inteni is, nagyon kis ügyes. Bújós mint mindig, bár kicsit szélsőséges, van hogy szinte egész nap jól elvan csendben a szőnyegen, elmélyülten bóklászik a szobában, mindent megszemlél, kipróbál, aztán van olyan délután hogy le sem lehet tenni. Gergő is nagyon anyás lett most a betegség miatt, és úgy általában megfigyelhető hogy egyre jobban ragaszkodik az általa jól ismert és szeretett emberekhez. Most hirtelen elkezdett szavakat mondani gyors egymásutánban, látom rajta hogy mesélné már nagyon ami jár a kis fejében, szóval szerintem az igazi mondatok sincsenek már messze. Bár az hogy nap,el, alszi, sö, (a nap elmegy aludni és sötét lesz) az már nevezhető annak, nem? :-)
És megint megerősítették azt a tényt, hogy szeretnek mindig minden jeles eseményt (fogzás, felülés, felállás, első szó, első betegség) más jeles eseményhez (szülinap, első hó, karácsony) kapcsolni. Első családi megbetegedésünk Gergő hófordulóján kezdődött, Valentin napon, és Barni hófordulóján folytatódott, és a névnapommal ért véget. De szerencsére már mindenki jól van. Gergő ma reggel már úgy ébredt hogy kiabált hogy INNI, INNI :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése