hétvégi programok

Hosszú volt a hétvége :-) Egyik nap Ráckevére mentünk, ahol nemzetiségi táncegyüttesek léptek fel, és én ismét megállapítottam hogy a magyar fiúk virtuóz táncnál nincsen szebb a világon! Persze ez Gergőt nem érdekelte, ő inkább a legújabb mániájával volt elfoglalva. Ha valahol lát egy kisebb vagy nagyobb dombot, emelkedőt, akkor felmászik rá, és sikongatva fut le róla. Itt először apájával.

A juhar propelleres termése remek szórakozást nyújt


Kedves nénik sztrapacskát főztek hatalmas kondérokban, és a mackó úgy tömte mint aki soha nem evett. És szinte egyedül evett a műanyag villával.

És apa még mindig dobálja a helikoptereket! Nagyon klasszul pörögtek


Sikerült egyedül lépcsőzni!


És megtaláltuk a létező legmeredekebb dombot Ráckevén!


Olyan édes volt ahogy kacagva szaladt le a lejtőn!
Párszor fel is borult, és nevetve gurult tovább :-)

Másnap csak a zöldségeshez mentünk, de ahhoz képest elég soká maradtunk. Ugyanis találtunk egy babakocsi feljárót a lépcső mellett. Elég csúszós volt, szóval volt hogy felment rá, majd négykézlábra ereszkedve csúszott vissza.


Felment rá századszor is :-)


Nagytétényben is jártunk. A kastélymúzeumban Korok és Virágok fesztivál volt.

Kiszúrt magának egy kislányt, Roxánát, megfogta az ujját, és vagy 5 percig nem is engedte el. A szimpátia kölcsönös volt :-)

És pár kép a fesztiválozó Mackóról. Nem sok ilyen készülhetett, pedig direkt elvittük a nagy gépet is, hogy majd azzal fotózunk. Gergő mindenkivel kokettált, idegen emberek széke mögé bújt és onnan várta hogy megkérdezzék ki látta. Akkor aztán kukucs játékot játszott. Szerencsére az emberek többsége vevő volt a humorára :-)

Még kimentünk utána a Kopaszi-gátra is, de ott sajnos a Duna betett nekünk. Gergő minduntalan a vizet kereste, nem lehetett elrángatni onnan...nem is maradtunk sokáig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése