Balatoooon

Nem csak a heti egy randinapot tartjuk be Gáborral, hanem azt is, hogy évszakonként egyszer elszökünk egy kicsit kettesben. Nyári szökésünk színhelye Vonyarcvashely volt, péntek déltől egészen vasárnap kettőig. Anyukám volt a fiúkkal, és ők is,mi is remekül éreztük magunkat!Ők a kerti medencében hűsöltek imádott mamájukkal, mi pedig egy  szuper hangulatos kis panzióban laktunk, nagyokat ettünk, fürödtünk, pihentünk, beszélgettünk,igazi feltöltődős hétvége volt:-)




Mindkét este ugyanabban az étteremben vacsoráztunk annyira tetszett nekünk! Bár az üzlet politikájukat nem igazán értettem, tekintve hogy amíg az ember az ételt várja,elé raknak egy hatalmas kosár ropogós, friss kenyeret házi, fűszeres zsírral, lila hagymával....hmmmm....így a főétel még csak-csak befér, de desszertre már esélye sincs , se nekik, sem nekünk:-)))


Gábor relaxál:-)





Szombat este átmentünk Keszthelyre, és sétáltunk egyet a nagy vihar után. Nagyon üdítő volt, bár a frissülés csak pár órát tartott, utána visszakúszott mindenhová a kánikula.



Azért a viharban még sikerült egy közös képet összehozni:-))) Hihetetlenül felszabadító élmény volt, az esővíz melegen hömpölygött, én tomboltam,Gábor meg csak fotózott:-))))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése