minden stimmel

Ma kimentünk terepszemlét tartani az új házba, mindent lemértünk, számoltunk, agyaltunk,és kiderült hogy gyakorlatilag mindennek meg van a helye, minden befér ahová kell hogy beférjen. Örvendeztünk hát:-) Pont összeakadtunk a tulajjal is, csinálják a kertet, elhordják a fenyők levágott ágait, mire költözünk szép pofás lesz tehát az udvar is. Már most szeretem. Pont olyan vadregényes mint amire vágytunk, nincs minden fűszál összefésülve, a sziklakert is olyan mintha a természet teremtette volna oda, és találtunk egy cuki madáretetőt:-) 

És hát itt van az első olyan konyha amit megfelelő méretűnek találok egy négy tagú családnak, nagyon szép és praktikus. A nappaliból hatalmas üveglapokon át látunk ki a kertbe, szerintem ez egészen őszig tárva nyitva lesz :-)

És az első olyan kád amibe Gábor is normálisan belefér. Nem átlagos méretei miatt ez mindig problémát jelentett, itt végre ő is kényelmesen elnyúlhat:-)

És a bónusz meglepetés: Kicsit sajnáltam a pénteki TRX edzéseimet, de olyan messze esik innen az a terem, hogy képtelenség lett volna oda feljárni. És láss csodát, a tőlünk öt percre lévő Team Fitness klubban pont abban az időben van egy óra (az a neve hogy GET, de gyakorlatilag ugyanaz) szóval még azt is folytathatom, őrület.
Tegnap voltam nyílt napon is, Gergő leendő ovijában. Tetszett amit ott láttam, hallottam, jó helyre kerül ha felveszik szeptembertől, sima állami ovi, jó szagok, színes képek, sok játék, hatalmas udvar, aranyos óvónénik,nem is akarok többet. Addig pedig marad nekik a heti két nap egy szuper családi napköziben, amit szintén ott a környéket találtam,jóval olcsóbb mint ahová eddig jártak,és még sószoba is van.
A változás sok lesz, de úgy hiszem a változás szükségszerű és jó. Új fejezet indul minden tekintetben, lezártunk egy korszakot,  és egyáltalán nem bánom:-)

3 megjegyzés:

  1. Tényleg szép vadregényes! Bérelni fogjátok?

    Nekünk is nagy kádunk van (bár ennek csak a fele...) - jóóó sok víz kell bele. Vagy egy nagy térfogatú fürdőtárs, hogy kiszorítsa a kellő mennyiségű vizet. ;)

    VálaszTörlés
  2. Igen, béreljük, mi bérlés-pártiak vagyunk:-) Így lehet mozogni, költözni, éppen hogy alakul az élet:-) Igen, a vízszámlától kicsit félek, mondjuk ez egy két személyes "medence", ha ketten fürdünk nem kell bele annyi víz:-)

    VálaszTörlés
  3. Zsuzsikam,
    Nagyon jol nez ki a haziko!
    Kivanom, hogy erezzetek nagyon jol benne magatokat!

    VálaszTörlés