KACKAC játszóház

 Egyik hétvégén kitaláltuk, hogy elmegyünk a KÖKI Terminálban található,oly sokak által dicsért Kackac játszóházba. Nagy elvárással és lendülettel érkeztünk, ami némiképp megcsappant amikor a rengeteg gyereket és őket kísérő szüleiket (és nagyszüleiket,és keresztszüleiket) megpillantottuk, de vettünk egy nagy levegőt, és -ha már itt vagyunk.....-felkiálltással beléptünk az objektumba.
Az elején szögezzük le. A hely valóban szuper, a játékok szuperek. De a hangzavar elviselhetetlen, a tömeg szintén. Ahogy egyre telt az idő, nekünk úgy fogyott az energiánk, és kezdett fájni a fejünk. A fiúk is elkezdtek leereszteni egy óra után, ami más játszóházban még sosem fordult elő, itt valahogy szinte szívta le a hely az életerőnket. Na arról nem is beszélve hogy én rögtön át is kereszteltem KUCKUC játszóházzá, annyi beteg gyerek volt ott egy rakáson.

 Vannak mindenféle villogó, sípoló készségek is, itt nagyon keveset időztünk, de azért szétnéztünk. Ha már ott voltunk, ugye :-)
 Az óriás csúszda nagyon tetszett!!!Kb 15 kört mentünk, nem unták meg



Aztán jött a szokásos megéhezés, ami kis családunk egyik ismérve.Toltunk egy kis sültkrumplit, aztán elindultunk haza, és megfogadtuk, ide többet soha :-) Hétvégén legalábbis.

2 megjegyzés:

  1. Mi az Eleven Centerben voltunk Bettivel egy szép szombat délelőtt a télen.Nyitásra odamentünk és szuper jó volt.Kb. ebédig maradtunk.Nem volt tömeg akkor még...

    VálaszTörlés
  2. Ott még nem voltunk,pedig párat már mi is kipróbáltunk. Szerintem maradunk a jól bevált, kevesek által ismert és látogatott Új Udvarnál:-)

    VálaszTörlés