Batyu

Alakul a gyerek. Már sokkal többet van az ágyon és egyéb vízszintes helyeken, sőt, volt már hogy a kiságyában aludt éjjel, de azért még mindig az a legjobb neki ha ölben van és járkálunk vele. Elöl viszont már nehéz nekem. Ezért meglátogatott minket Dius, aki hordozás- és kendőszakértő, hogy megtanítson engem mindenféle háti kötésekre. A batyuval kezdtük. De ezt majd később.....
Ő Lukács, alias Luki, Dius kisfia, aki három hónappal idősebb Gergőnél. Nagyon bírom, CukiLuki :-)


És egy közös fotó köszönetképpen a segítségért :-)

Na szóval, a batyu. Így sikerült elsőre. Nagyon kényelmes, annyira, hogy Barni szinte rögtön el is aludt benne. Rengeteg apró trükkje van, amiket még azt hiszem sokáig kell gyakorolnom hogy ügyes legyek ebben a kötésben.

Batyu és a belevaló :-)
Kedden is jön Dius. Akkor a BWCC-t (háti zsebes keresztezett) fogja nekem megtanítani, amit egyszer már kötöttem Gergővel egy rosszabb minőségű kendővel, el is ment tőle a kedvem. Inkább vettünk egy Mei Tai-t és abban vittük háton. Most kitartó leszek, és azt hiszem Barnival könnyebb is lesz.
Ja, mit szóltok az új, gyönyörűséges kendőmhöz? Zara Forest, zöld és barna, még kicsit be kell törni, de azt hiszem jó barátok leszünk ;-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése