Első hétvége az új házban


Anyuék szolnoki háza készen állt arra hogy mi is felavassuk. Pici, de roppant aranyos, otthonos Otthon .Néha azért bevertem ezem, azom, és párszor rossz irányba fordultam, de minden jól ment, a gyerekek hamar megszokták. Voltunk vásárolni is, ahol a fiúk az uzsonna pogácsát csak a játék autóban voltak  hajlandóak elfogyasztani.

Első fürdés a zuhanyfülkében felállított kis kádban.

És közös pucér ugrálás elalvás előtt.

A kert még nincs készen.Sokat esett az eső, szóval dagonyáztunk a sárban, de 2-3 hét és fű is lesz végre. Addig is kapáltunk, és elkezdtük lefesteni tesómmal a garázst.A sóderdombot meg jól meg lehet mászni addig is:-)


Csendélet Gergővel és  tejjel.

Csendélet Barnival, kakaós csigával és kisautóval
Ezzel a csővel meggyűlt a bajunk.Valami szellőző funkciója van, teteje levehető,  és remekül lehet kavicsokat dobálni bele.Momentán nem találtunk semmit amivel lekötözhettük volna, így rátettem a lábam......sokáig álltam így.Ők meg nem értették meg hogy nem lehet....sokáig ordítottak.....nagyon sokáig.

3 megjegyzés:

  1. Jesszus Maris!Szolnokra költöztetek? Wááá.Akkor elég nehéz lesz összehozni egy talit. No sebaj.HA arra haknyizom,majd írok.Addig meg marad az elektronikus posta, a telepátia és egyéb hasznos rád gondolok,neked írok funkciók. :)

    VálaszTörlés
  2. Kata, nem:-))))))
    Csak anyu meg tesóm költöztek el a családi házból! Apu halála után nagy volt már.

    VálaszTörlés