Utolsó hét

 Mármint az utolsó, aminek a végén végre jön a Jézuska, és jönnek anyuék is, meg a székelykáposzta, meg meg meg :-) Barnival folyamatosan túráztunk míg Gergő oviban volt, itt éppen megpihen a vándor és feltölti lemerült raktárkészleteit.
 Gáborral is tettünk egy utolsó kört, és beszereztünk mindent ami még hiányzott az ünnephez. Ajándékok becsomagolva, menü összeállítva, felőlem kezdhetjük is:-)

 A srácokkal a sötét ellenére ki szoktunk menni délután is a játszótérre. Jól jött ez a kis hó, legalább jobban látom őket motorozás közben

És a két legszuperebb barátnővel, az örök hármassal is megünnepeltük a Karácsonyt, nagyon jól sikerült, Andiéknál ettünk és ittunk, ajándékokat bontogattunk, és persze nagyokat rötyögtünk.

 A betegséggel küszködő házigazda terülj terülj asztalkája:-)

Évi is meglátogatott Zalánnal és Flórácskával, ez az egy értékelhető kép született a kis csapatról.
Holnap még beszerezzük a fát, bevásárolunk, és Gáborral beköltözünk a konyhába. Majonézes krumplit készítünk, aszaltszilva levest, és sütit sütünk, kicsit kitakarítunk, és kéééééééész :-) A vacsi többi részét a család többi tagja hozza, nálunk bevált ez a munkamegosztás.Jöhet a Jézuska:-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése