Mikulás

 Reggel nagy szaladás volt az ablakhoz, és a két kismackó boldogan ugrott a nagy ágyba a zsákmánnyal, csak úgy tépték a csomagolást:-) Túró rudit, mandarint kaptak,és két pici ajándékot. Annyira jó volt látni őket, izgatottak voltak, és nagyon boldogok!

Sütöttünk mézeskalácsot is, új szokás szerint mazsolával. Egy zacskónyit belenyomkodtak a tésztába a pinduri ujjacskák.

 Este pedig az oviba volt meghívásunk, hiszen érkezett a Mikulás!Izgatottan öltözködtek, út közben télapó dalokat énekeltek:-) Először egy kis kézműveskedésben vettek részt, Mikulást ragasztottak papírral. Gergő nagyon ügyesen csinálta, Barni inkább csak a ragasztót kente, leginkább mindenhová:-)

És végre elérkezett a várva várt pillanat, éneklős bemelegítés után kopogtak a hátsó ajtón,és az óvónéni beengedte a piros ruhás vendéget:-) Gergő volt az első akit szólított, bátran odalépett, elvette a csomagot. Persze Barni rögtön kiabálni kezdett hogy kérem, kérem! Őt is hívta a Mikulás. Nagy hévvel elindult, majd megtorpant tőle egy két méterre, onnan gebeszkedett, nyújtotta a kezét. Aztán -gyeje anya-felkiáltással engem is odahúzott, biztos ami biztos. A zsákmánnyal a kezében iszkolt volna vissza a helyére,amikor mondtam neki hogy köszönje meg. Erre ő: Köszi szépen!!! :-)
Hatalmas élmény volt, imádtuk minden pillanatát, boldogság volt látni a lelkesedésüket, a kis csillogó szemüket, ááááá.....elmondhatatlan:-)
Az eseményt az én drága férjem megörökítette videón, hamarosan feltöltöm!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése