Új játékok, új kabátok....meg sapkák is.

Sok mindent kaptak, mert nem nagyon volt játékuk. De tényleg. Van kockájuk, egy sín szett mozdonyokkal, és rengeteg kisautó. Meg persze gyurma, könyvek, labda,és apróságok,műanyag vackok, amik semmire sem jók.... Most kaptak egy kiskonyhát mert imádnak főzni, kaptak egy autópályás szőnyeget, és egy nagy parkolós-garázsos autópályát. Igen, tudjuk hogy nemsoká szülinap és karácsony :-)))


Ezen kívül téli felszerelésük sem volt. Gergő kinőtte, Barni meg pláne, Gergő tavalyija meg még nagy rá. A sapkát és sálat megoldottam egyedül, nagyon szépeket találtam,és csak egy picit szorítja az egyik gyerek fejét :-)
A kabátvásárlás.....ne is kérdezzétek. Szolnokon történt az eset. 7-8 boltot két kölökkel végigjárni....nem volt túl szórakoztató. Leizzadtunk, elfáradtunk, vagy drágát találtunk vagy méretben nem jót, vagy az elképzeléseimmel nem egyezett a dolog,mert egyformát akartam csak más színben mert az cuki, értitek....még a Brendonba is bementünk a végén (kínaiban kezdtünk) végső elkeseredésünkben,pedig oda alapból nem és soha....végül egy viszonylag eldugott boltban találtunk megfelelőt.Egyforma, egyik barna, másik kék, pont megy a sapka-sál szetthez...huhhhh...elégedett vagyok:-)

2 megjegyzés:

  1. Pedig sajnos a kínaiaktól vásárolják a maszekok is,csak a címkéket varrják át.Egy tapasztalt varrónő rokonom (közeli) mesélte,hogy sokszor volt ez a feladatuk.Úgyhogy én alapból kíni :D,aztán Kik. De szerencsére van 3 lány unokatesó is,akitől idáig sok-sok kabátot örököltünk,meg vagyok én,akinek a holmijait eltette anyu és most Betti hordja.

    VálaszTörlés
  2. Kata, semmi bajom a kínaival, szoktam ott (is) vásárolni:-) Kik-ben is voltunk, de mindkét kölkön elállt a kabát, olyan fura volt....Nálunk az öröklés csak Gergőről Barnira érvényes:-)

    VálaszTörlés