Napok


Telnek. Ezen a képen még a márciusi hidegebb napok egyikét láthatjátok, ahol is Gergő élvezettel álldogált egy pocsolyában.Sokáig......nagyon sokáig


Puszi osztás.Nagyon szeretik egymást. Egyre jobban. Egy húron pendülnek, egy rugóra jár az agyuk, minden zsiványságot együtt csinálnak, és sokszor Gergő úgy ráfekszik Barnira, hogy majdnem agyon nyomja. Ha megkérdezem mit csinál, csak annyit mond: Szeeeee (szereti)

Ha nagyon kikészülök délelőtt, akkor nem indulok el két gyerekkel egyedül a játszótérre, csak az udvarra megyünk le.Barni nagy felfedezővé nőtt, bejárja az egész kertet négykézláb:-)



Már tud lépcsőt mászni (a nagy lépcsőfokra is felmászik ám) és két ujjal felcsippenteni kavicsokat, apró tárgyakat, szépen pakol vödörbe, és hát jaj, nagyon kis ügyes, imádom!

Gergő néha azt játssza hogy ő is baba (Babának hívja az öccsét) és akkor ő is térdre ereszkedik.

Jobb napokon játszótérre megyünk. Barnus itt is nagyon gyorsan tanul, egy perc alatt rájött hogy ha minden kisgyerek állandóan homokot szór és azért az összes anyuka mérgesen kiabál, akkor az feltehetően roppant szórakoztató dolog lehet. Mire visszaértem a hintától, már fülig érő vigyorral szórta a homokot minden irányba :-)

Ott egy Gergő valahol:-)))

 

És hát ők. Két fiú a háromból :-) És a legszebb férfilábak tulajdonosai :-))))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése